Årligt sundhedstjek af hund eller kat

Hund på græs Skal din hund have en sundhedsundersøgelse? Kat i profil Skal din kat have en sundhedsundersøgelse?
Sundhedsundersøgelse af dit kæledyr

Vi anbefaler en årlig undersøgelse af din hund eller kat. Ved denne undersøgelse, som f.eks. kan finde sted i forbindelse med vaccination, vil vi gennemgå dyret sammen med dig. En sundhedsundersøgelse vil typisk omfatte en klinisk undersøgelse, som omfatter bl.a. tjek af tænder, ører, øjne, lunger, hjerte, bughule, samt bevægeapparatet. Alt efter din hund eller kats alder vil vi sætte fokus på de ting, der kan være nyttige for netop den aldersgruppe. Vi vil også orientere dig om evt. smitte i området. Her tænkes f.eks. på kennelhoste, hundesyge mm.

Ved vaccinationer er sundhedsundersøgelsen et centralt element, idet det er vigtigt for os kun at vaccinere raske dyr.

Ønskes undersøgelsen udvidet med blodprøver, urinprøver eller lign. kan dette også lade sig gøre. Vi er i besiddelse af eget laboratorie og vi har mulighed for at undersøge mangt og meget på vores laboratoriemaskiner.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.