Om vores dyreklinik

Pote og hånd
Omhu, omsorg og respekt

Hos Løkken Dyreklinik er vi et team på 9 medarbejdere, som hver eneste dag gør et stort forsøg på at sætte både dig og dit dyr i centrum. Vi har mange års erfaring indenfor behandling og rådgivning af forskellige racer fra mange dyrearter - vi tilbyder derfor en bred vifte af forskellige kompetenceområder.  

Opstår der et problem under et forløb hos os, er vi kendte for at blive ved med at arbejde med problemet, indtil der er fundet en afklaring. Grunden til dette er, at vores største motivation og prioritet i dagligdagen er: omhu, omsorg og respekt for dyrevelfærden. Du kan derfor forvente, at vi lægger stor vægt på, at både ejer og dyr føler sig trygge, når de kommer på Løkken Dyreklinik, eller når vi kommer på besøg.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.